euskalkultura.eus

euskal diaspora eta kultura

Albisteak rss

Cesar Escudero chef argentinarra (Merlo, San Luis, 1977) Euskadin: «Hemen ikasi dut jaten, guztiek dakite sukaldean»

2019/06/17

Cesar Escudero chef-ak bazkide Nacho Apececherekin batera dauka 'Dando la brasa' jatetxea Bilbon eta Getxon (arg. Maite Bartolomé-EC)
Cesar Escudero chef-ak bazkide Nacho Apececherekin batera dauka 'Dando la brasa' jatetxea Bilbon eta Getxon (arg. Maite Bartolomé-EC)

PUBLIZITATEA

Bilbo, Bizkaia. Latinoamerikar eta japoniar fusioko sukaldaritzak ordezkaritza bizi eta koloretsu berezia dauka Euskal Herrian, hain zuzen ere Cesar Escudero eta Nacho Apeceche sukaldari argentinarrek Getxon eta Bilbo zuzentzen dituzten Dando la brasa jatetxeetan eskaintzen dutena. Escuderok eta Apecechek Buenos Airesen ezagutu zuten elkar eta itsasoaren alde honetara luzatu dute euren adiskidetasuna. Euren ibilbideak hainbat geraleku izan ditu eta horietako bakoitzean ikasi dute.

"Fregalari" izatetik hasi eta sukaldearen muinetaraino sartu izan dira, kinka bakoitzak utzi dienaren arabera. Euskal Herrian, Barrikako (Bizkaia) Milagrosen hasi, eta Azurmendin, Londresko Nobun edo Gaston Acuriorekin ere zabaldu dute ezagutza. Cesar Escuderoren elkarrizketa Gaizka Oleak sinatzen du da eta El Correok eman du argitara.



« aurrekoa
hurrengoa »

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

Irakurrienak

Azken komentarioak

© 2014 - 2019 Basque Heritage Elkartea

Bera Bera 73
20009 Donostia / San Sebastián
Tel: (+34) 943 316170
Email: info@euskalkultura.com

jaurlaritza gipuzkoa bizkaia