euskalkultura.eus

euskal diaspora eta kultura

Baliabideak > Jatetxeak

Bakea

Camille Ratton bere emaitza batzuei azken ukitua ematen
Camille Ratton bere emaitza batzuei azken ukitua ematen

Bakea jatetxea

ITXITA. Sukaldaritza Frantzian ikasi ondoren eta gazte-gazterik, 2003an sortu zuen euskal izeneko bere jatetxe hau Camille Ratton Pérez chefak. Horretarako, familiarena zuen etxe bat maitasunez zaharberritu eta biziberritu zuen zirrikitu guztietatik gustu ona darion proiektu hau ondorioztatzeko. Euskal sukaldaritza hurbiletik ezagutzen duen chef costarricarrak fusioa praktikatzen du, euskal eta frantses sukaldaritza, Karibekoarekin eta Asiako eta Mediterraneoaldeko osagai eta ikutuekin eskainiz gastronomiaren aldare kilikagarri honetan.

Helbidea: Ave 11 (esquina calle 7), Casa 956, Barrio Amón

Hiria: San Jose

Estatua/Probintzia: San Jose

Herrialdea: Costa Rica

Telefonoa: +506 (2)221 1051

Telefonoa: +506 (2)248 0303

E-posta: info@restaurantebakea.com

Web: ikusi

TripAdvisor: ikusi



PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

Irakurrienak

Azken komentarioak

© 2014 - 2019 Basque Heritage Elkartea

Bera Bera 73
20009 Donostia / San Sebastián
Tel: (+34) 943 316170
Email: info@euskalkultura.eus

jaurlaritza gipuzkoa bizkaia