Laurak Bat Euskal Etxe argentinarrak sukaldaritza ikastaro bat abian jarriko du euskal plater goxoenak nola prestatzen diren ikasi nahi dutenentzat. Laurak Bat-eko egungo sukaldari den Iñaki Xalaberri chef-ak zuzendu eta irakatsiko du bi ostegun jarraietan banatuko den ikastaro honetan. Ostegun honetan, azaroak 19, arratsaldeko zazpietatik gaueko bederatzietara, afaria Quinchoan prestatuko da parrila erara. Prestaturiko afariak, jakina, ondoren dastatu egingo dira! Menua, hauxe da:
Sarrerakoa: Abarioko kroketak
Platera: Izozkin zuria euskaldun erara
Postrea: Geza sagardoa eta Gaztanbera
Euskal Etxeko kide direnek 40$ ordaindu behar dute ikastaro osoan parte hartzeko, eta kide ez direnek 50$. Gehienez 50 pertsonek hartu dezakete parte eta izen-ematea hurrengo e-mail helbidean egin behar da: secretaria@laurakbat.com.ar ; ala telefono honetan, 12:00tik 18:00tara deituaz: 4383 3903