euskalkultura.eus

euskal diaspora eta kultura

Argazki galeria > 2016ko Aberri Eguna (I)

« aurrekoa hurrengoa »
Sukaldean, chef zarauztar bat

Sukaldean, chef zarauztar bat

Aberri Eguneko bazkariaren menuaz Mikel Goikoetxea sukaldari zarauztarra arduratu zen. “Mikelek Donostia izeneko jatetxe bat du Godoy Cruzen eta gonbidatu dugu gure festara etortzera”, azaldu digute Euskal Etxetik. Bazkaria bukatutakoan, Denak Bat-eko kideek esker beroak luzatu zizkieten Aberri Eguna ospatzera bertaratu zirenei (argazkia EE)


PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

PUBLIZITATEA

Irakurrienak

Azken komentarioak

© 2014 - 2019 Basque Heritage Elkartea

Bera Bera 73
20009 Donostia / San Sebastián
Tel: (+34) 943 316170
Email: info@euskalkultura.com

jaurlaritza gipuzkoa bizkaia